Buurtfeest 2013 op 25 augustus

Op zondag 25 augustus wordt alweer voor de derde keer een groot buurtfeest georganiseerd aan de Afroditekade. Er is natuurlijk levende muziek, er zijn drankjes en een keur aan hapjes. Voor de kinderen is er weer volop speel-, teken- en schildergelegenheid. De appeltaart-bakwedstrijd van vorig jaar smaakte naar meer, en buy essay papers online daarom is er dit jaar opnieuw een bakwedstrijd.

Deze keer is de wedstrijd open voor alle soorten gebak, dus vet de blikken maar vast in! Om mee te doen levert u de taart in bij het jury-kraampje.

Voor de consumpties zal een kleine bijdrage in de kosten worden gevraagd. Kijk op www.bokzuid.nl voor de laatste informatie.

On Sunday 25 August the third annual block party will be held at the Afroditekade. Of course there will be live music, drinks and snacks. For the kids there will be room to play, draw or paint. Last year’s tasty Apple Pie Bake-off will be continued in a all-kinds Pastry Baking Contest, so get your batter out and start baking! To participate, just submit your cake at the jury stand.

A small cover will be charged for the drinks.


Hulp tijdens het feest (drankjes schenken, hapjes klaarzetten, etc.) is van write a paper for me harte welkom en daarvoor doen wij graag een beroep op u.
Ideeën, voorstellen en verzoeken om informatie kunt u mailen naar feestcie@bokzuid.nl

We roepen alle bewoners van de Marathon, Atleet, Zuidkwartier, Koploper, Vaandeldrager, Winnaar en het Oude Blok om weer in groten getale te komen.

Met vriendelijke groet, de organisatie:
Ellen van den Bogert, Riet van Wees, Dirk van Hees, Micha Italiaander en Rudolf Buurma

Bekijk hier de foto’s van het Buurtfeest 2012Jesse James Womens Jersey

Sponsors van het Buurtfeest 2013 zijn:
Medicovision New San Kong VVE Marathon Therese